Domotica

Draadloos domotica-systeem voor audio-video, verlichting en beveiliging. Geen hak- of breekwerk; in iedere woning toepasbaar en in één dag gerealiseerd. De overzichtelijke domotica-app is eenvoudig te bedienen met uw iPad, iPhone en iPod touch.

Audio-video
Uw iPad dient als universele afstandsbediening voor al uw audio en video apparatuur. De knoppen 'Bioscoop' en 'Concert' bevatten voorkeursinstellingen van al uw audio/video apparatuur en verlichting, terwijl uw vertrouwde afstandsbedieningen blijven werken. Integratie van webpagina's zoals tv gids is ook mogelijk. 

Verlichting 
De verlichting regelen met uw iPad, iPhone en wandschakelaars. De knop 'Thuis' geeft functionele verlichting, de knop ‘Comfort’ maakt het sfeervol en met de knop 'Alles uit' is alle verlichting in één keer uit te schakelen. De knop ‘Vakantie’ schakelt verlichting in en uit zodat het lijkt alsof u thuis bent. U bespaart energie met de energiebesparende modus. Bedien ook uw rolluiken, zonwering, gordijnen en screens met uw iPad en iPhone. 

Beveiliging 
Het alarm inschakelen met uw iPad, iPhone en iPod touch. Aan de hand van draadloze bewegingsmelders en raamcontacten wordt inbraak direct gedetecteerd. Het gevolg is dat een sirene afgaat, gordijnen automatisch open gaan en u op de hoogte wordt gebracht via een SMS. Vanaf afstand is uw woning te bekijken en ziet u of er deuren of ramen openstaan.