Vacature ervaren elektromonteur

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ervaren Elektromonteur

Waarom werken bij Hoogveld Elektra?
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan zijn er een aantal aspecten belangrijk. Je wilt natuurlijk graag een functie die bij je past en die je leuk vindt. Bij Hoogveld Elektra begrijpen we dat er meerdere belangrijke punten zijn bij de zoektocht naar jouw nieuwe baan. Gezellige collega’s, een fijne professionele werkomgeving, studiemogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden zijn net zo belangrijk. Ook op dat gebied zit je bij ons aan het juiste adres. We werken samen in een gezellig en betrokken team. Iedereen staat voor elkaar klaar en we organiseren regelmatig vrijdagmiddagborrels en uitjes. Ook fijn: we vallen onder de CAO Metaal & Techniek, dus ook je arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld!

Wie ben jij?
Als Ervaren elektromonteur bij Hoogveld Elektra;

  • Ben je communicatief
  • Heb je doorzettingsvermogen
  • Ben je efficiënt
  • Ben je accuraat

Jouw arbeidsvoorwaarden
Werken bij Hoogveld Elektra betekent dat je valt onder de CAO Metaal & Techniek. Daarin staat alles vastgelegd over loon, toeslagen, werktijden, overwerk, vakantie en pensioen. Dat is fijn, want zo weet je altijd precies waar je aan toe bent. Naast goede arbeidsvoorwaarden, krijg je bij ons veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en goede doorgroeimogelijkheden.

Solliciteer direct via mail »»