Kantoor

Rick Hoogveld
Sinds 2020 is Rick Hoogveld het nieuwe gezicht van Hoogveld Elektra. Als directeur heeft hij de algemene leiding over het bedrijf. Rick is een perfectionist die het werk graag tot in de puntjes verzorgd aflevert en doet er dan ook alles aan om dit mogelijk te maken. Hij is altijd opzoek naar oplossingen en doet dit vol passie.

Fred Tjallinks
Fred is sinds 2024 werkzaam op kantoor bij Hoogveld Elektra. Hij is een gedreven werker en zijn expertise ligt voornamelijk bij digitalisering, modernisering en inkoop van materialen. Fred zorgt, samen met Rick, voor de dagelijkse gang van zaken.

Lianne Hoogveld
Als echtgenote van Rick biedt Lianne hem ondersteuning in het bedrijfsleven. Lianne zorgt voor alle ins en outs, zodat alle collega's zich volledig op het werk kunnen focussen. Ook is Lianne verantwoordelijk voor het coördineren van evenementen binnen de organisatie.

Daniëlle Bouwman
Daniëlle zorgt ervoor dat de mensen aan de telefoon antwoorden krijgen op al hun vragen. Ze voert de administratieve werkzaamheden binnen het bedrijf uit en regelt alle personeelszaken. Ze is heel nauwkeurig en gedreven in haar werk, en zorgt ervoor dat alles goed georganiseerd verloopt.